Om Paragone

Paragone er et studenttidsskrift for kunsthistorie tilknyttet Universitetet i Oslo. Formålet er å vise mangfoldet av retninger innen faget og være en arena der studentene kan utveksle kunnskap samt få erfaring med skriftlig formidling.

Papirversjonen av tidsskriftet er gratis og står tilgjengelig i et stativ ved inngangspartiet til Georg Morgenstiernes hus på Blindern. Vi tilbyr også støttemedlemskap til kroner 300,- (eller 200,- for studenter), og sørger da for tilsending av årets tre utgaver.

Paragone søker alltid nye skribenter og redaksjonsmedlemmer. Vi ønsker studenter i alle stadier av studiet velkommen til å bidra, så nøl ikke med å sende inn en tekst dersom du har faglige interesser du ønsker å dele med andre. Dette er en god anledning til å få relevant skriveerfaring! Vi tar i mot artikler, samt anmeldelser av utstillinger, bøker eller arkitektur, med lengde mellom 1500 og 2500. Til bloggen aksepterer vi også kortere, dagsaktuelle tekster.

Ta kontakt på e-post: tidsskriftet-paragone@ifikk.uio.no.

Administrativ leder: Lars Erik Haugen

Nettredaktør: Oda Tømte

Papirredaktør: Liv Brissach

Øvrige redaksjonsmedlemmer: Umut Küçükerman, Kristian Vo, Johhny Amundsrud, Eilif Salemonsen, Nicholas Norton, Tina C. Jensen, Inger Ragnhild Aas, Mari Bjørge, Ane Katrine Øverseth Olsen, May Ona Isaksen Dilba, Caroline Pisani, Hege Rødaas Aspelund, Morten Spjøtvold, og Freya Folåsen, Oda Tømte, Eva Stachel, Jenny Ellefsen.

facebooktwitter