Uke 7: Hyperrealisme, Balanse i Ubalanse Og Oppgjør!

 

Galleri K 

16. februar – 23. mars 

Denne fredagen inviterer Galleri K til vernissasje av Franz Gertsch, Selected Woodcuts. 

Gertsch var en sveitsisk kunstner født i 1930 i Mörigen, mest kjent for sitt arbeid innen hyperrealistisk maleri og fotorealistisk kunst. Gertsch ble spesielt kjent for sine store malerier og tresnitt av ansikter og naturmotiver, ofte basert på fotografier tatt av kunstneren selv.  Man kan jo nesten ikke tro at noen har klart å lage noe så virkelighetsnært.

Les mer her

Kunstrom SKOG

10. februar – 2. mars

SKOG huser utstillingen til Terje Roalkvam, hvor kunstneren leker med kontraster og forbindelser. Utstillingen utforsker møtet mellom det harde, kalde industrielle, representert av aluminium, og naturens egne råmaterialer som stein, tre, kongler og sjøskjell. Kontrastene veves sammen og skaper balanse gjennom visuell ubalanse.

Se mer av her

Fotografiens Hus

8. Februar – 17. Mars 

Et oppgjør med stigmaet rundt sexarbeidere som for mange er et symbol på kvinnelig undertrykkelse. Iselin Kristiansen ønsker gjennom utstillingen «Sexarbeidere er mennesker, for faen!» å vise hvordan samfunnet begrenser de som faller under paraplybegrepet, ved at menneskene bak jobbene ikke anerkjennes for noe mer enn stigmaet rundt arbeidet deres. De er bare mennesker, akkurat som hvem som helst, som tar egne valg for seg og sitt liv.

Les mer her

 
Previous
Previous

Uke 8: far-sønn-relasjon, terapeutiske farger og gaze

Next
Next

Uke 6: Kvinnelige stereotypier, håp og overføring