Uke 49: Juleutstillingen, konstellasjoner, og Hanna Roloff

 

Av Mari Lorenzten

Om julen og alt rundt i disse tidlige desemberdager ikke har presentert seg helt slik du hadde håpet, så kan jeg i det minste gi en liten presentasjon av noe annet Oslo har å by på, som verken inngår eksamen eller bitter kulde.



Soft galleri/ The future belongs to the sea av Hanna Roloff

25.11.22 – 08.01.23

Roloff presenterer en sammensatt utstilling bestående av tekstilmalerier og fotografier som i det visuelle utrykket frembringer et håndgripelig, men samtidig flytende preg av vannets nærhet. Fotografiene inngår i en undersøkende fortsettelse av prosjektet Soaked Memories som ser inn på menneskelig dokumentasjon av naturen, og da spesielt havet. Tekstilmaleriene er produsert ved ulike teknikker der vann står frem som det fremtredende element.

Les mer om utstillingen her!

Norsk juleskik by Adolph Tidemand

 

Kunstnerforbundet/ Juleutstillingen

25.11.22 – 23.12.22

En over hundre år gammel årlig utstilling med over hundre kunstnere! Dette er tradisjon og det er ikke for sent at det blir det for deg og. Om ikke er en mulighet for at et besøk hit blir en julegavehandel i en ny og kanskje litt mer genuin form. Det er vanskelig å vite hva som vil møte en ettersom nye verker stadig dukker opp. En levende og varm utstilling i stadig forandring som er verdt å dra innom denne jula. Og neste.

Les mer om utstillingen her!

Buer Galleri / konstellasjoner (pudder)

01.12.22 – 22.12.22

Sist torsdag inviterte Buer Galleri til en storslått åpning av deres nye gruppeutstilling. Fylt med forskjellige materialer og teknikker som i sine ferdige verk skimter av solid håndarbeid hele veien. Blant annet fargesprakende komponert tekstilverk av Elin Melberg og mye annet godt for øye.

Les mer om utstillingen her!

 
Previous
Previous

Uke 50: Advent, peiskos og kjønnssykdom

Next
Next

Week 48: Two concerts and a mid-term evaluation