Uke 16: Kunstnernes Hus- spesial!

 

Av Mari Lorentzen

Etter en etterlengtet pust i bakken med knallgodt fregneføre og påskeegg, venter eksamenssesongen og en travel vår for mange. Det kan være en utfordring å finne tid til museum og galleribesøk mellom slagene, men fortvil ikke- Kunstguide er her for å hjelpe deg å prioritere hva du absolutt bør få med deg! Derfor kjører vi denne uken en Kunstnernes Hus- spesial; er det ett sted du bør sjekke ut i løpet av uka, så er det nettopp det!

 

Folk tror foxtrot- Avgangsutstillingen 2022

19.04.22 - 01.05.22 

Tirsdag 19. april åpner Kunstnernes Hus dørene til årets utstilling av avgangselevene ved Kunsthøyskolen i Oslo. I hovedsalen på huset presenterer masterelevene gruppeutstillingen Folk tror foxtrot, som vil utforske temaene fellesskap, nærhet og distanse gjennom varierte medium og teknikker. Få med deg liv og røre på åpningen tirsdag kl. 18!

Les mer om utstillingen her!

 

Othership

19.04.22 - 01.05.22

I Kunstnernes Hus nedre utstillingssal vil bachelorstudentene ved Kunsthøyskolen i Oslo presentere utstillingen Othership, parallelt med Avgangsutstillingen. Utstillingen åpner samtidig med Folk tror foxtrot, så her snakker vi herlig påfyll!

Les mer om utstillingen her!

 

Kortfilmprogram

22.04.22

På Kunstnernes Hus Kino blir det vist kortfilmer laget av studentene ved Kunsthøyskolen i forbindelse med deres avgangsutstilling. Programmet starter 17:30 og varer til 19:00 på fredag. Dette vil du ikke gå glipp av!

 Les mer om arrangementet her!

 

Oslo Open- Åpningsfest

22.04.22 (23.04.22 - 24.04.22)

I år kan hele byens kunstnere igjen invitere deg inn i sine atelierer under Oslo Open. Fra lørdag til søndag kan du oppleve kunstnernes arbeidsprosesser på nært hold, helt gratis og åpent for alle. Årets Oslo Open starter med en åpningsfest på Kunstnernes Hus fredag kl. 20:00, hvor det blir musikk, utdeling av årets hederspris, og bar åpen til midnatt. Det gledes!

Les mer om programmet for årets Oslo Open her!

Ha en fin uke!

 
Previous
Previous

Uke 17: Musikk og kunst uke

Next
Next

Uke 15: Påske i storbyen