Uke 18: Skolebarn, studentene og svenskene kommer!

 

Av Mari Lorentzen

CHARLIE FJÄTSTRÖM – YOU CAN’T CLEAN THIS, I WAS BORN DIRTY

Vasli Souza: 22.04.22-22.05.22

Alle ser på selv annerledes enn venner og andre utenforstående. Mange sitt selvbilde har endret seg etter to år med pandemi. Kroppene våre har måttet tåle et annet kosthold, et større inntak av rusmidler, og mindre mosjon. Charlie Fjätström viser frem kroppen sin i lys av hans eget kroppssyn. Hans utstilling består av selvportretter i form av fotografier og bildeserier. Denne utstillingen er rå og ærlig. Noe vi alle trenger å bli eksponert for!  

Les mer om utstillingen her!


LOPPEMARKED på Sagene skole

07.05 og 08.05, 12:00-16:00

Endelig er vi tilbake til normalen, og loppemarkeder blomstrer opp igjen. Sagene skole må du ikke gå glipp av. Er du på utkikk etter noen ordentlig vintageskatter, enten det er en skinnstol eller en jakke, da er Sagene loppemarked stedet å dra. Støtt skolekorpsene i byen, og vær tidlig ute!

Les mer om arrangementet her!

 

 LOPPEMARKED på Kjelsås skole

07.05, 11:00-16:00 og 08.05, 12:00-16:00

Ingen planer i helgen? Ring en venn og dra på loppemarkedet på Kjelsås skole. Det varer hele helgen! Du får kjøpt alt du trenger, og alt du ikke visste at du trengte;) Støtt skolekorpsene i byen, og vær tidlig ute!

Les mer om arrangementet her!

 

MEMORIA- KUNSTUTSTILLINGEN OM NOSTALGI

Georg Morgenstiernes hus, Blindern, 2. etasje: 28. april – 12. mai

Fremtidens kunstnere og kunstinteresserte ønsker å vise frem en innfallsvinkel til kunst som vi alle kan relatere til - nostalgi. Studenter ved Universitetet i Oslo har organisert utstillingen, og den er altså utstilt i et av byggene på Blindern campus. Utstillingen består av kunstverk fra 18 forskjellige kunstnere. Stikk innom før 12 mai!

Les mer om utstillingen her!

Fotografi fra utstillingen til Sara Rönnbäck, Kunstnerforbundet.

 

SARA RÖNNBÄCK – VINTERMÄNNISKOR/VÄRMELEDNINGSMÄNNISKOR (EN KOREOGRAFI MELLAN FÖRNUFT OCH KÄNSLA) – ELLER; JE DANSE DONC JE SUIS

Kunstnerforbundet: 21.04.22 – 29.05.22

Denne utstillingen har flere navn, flere temaer og tar opp flere motsetninger i møte mellom hjernen og kroppen. Sara Rönnbäck skaper skulpturer som er koreografert av Karianne Karlsrud. Til sammen arbeider de med naturlige nedbrytbare materialer, men også plast. De trekker frem motsetninger som fornuft og følelser, natur og ikke-natur, og ulike former for kropper. Ikke frykt, selvfølgelig er det en historie bak tittelen på utstillingen, men den forteller jeg ikke om her, da må du besøke utstillingen! ;)

Les mer om utstillingen her!

 

Håper du lærer noe nytt denne uka også!

 
Previous
Previous

Uke 19: Subversiv rasisme, keramikk og tegning på film

Next
Next

Uke 17: Musikk og kunst uke