Uke 38: Gallerirunde i høstsolen

 

Av Mari Lorentzen

Det deilige høstværet er perfekt for en spasertur gjennom Oslos gallerier. Denne uken kan vi friste med noen nyåpninger og siste sjanser med skulpturer, malerier, foto og grafikk. 

Galleri Fineart: Nico Widerberg - Livskraft 

15/09-06/10

Forrig uke åpnet Galleri Fineart dørene for kunstner Nico Widerbergs største utstillingen til nå. Kunstneren viser både malerier og grafikk, som spiller på forholdet mellom abstraksjon og figurasjon. I tillegg vises en rekke skulpturer i stein, glass og bronse, av menneskekroppen i dynamiske bevegelser. 

Les mer om utstillingen her! 

Fotografiens Hus: Johanne Nyborg - Geitmyra

26/08 - 25/09

Denne uken er siste sjanse for å få med seg utstillingen til fotograf Johanne Nyborg “Geitmyra”. Nyborg har dokumentert livet fra skole- og parsellhagen Geitmyra på Sagene i Oslo. Gjennom disse bildene ønsker Nyborg å invitere til en samtale om hva slags liv en by kan tilby. Hva skjer med de grønne fristedene, når byer blir presset for plass?

Les mer om utstillingen her! 

Galleri Norske Grafikere: Enrique Guadarrama Solis - Welcome to the Machine

18/08 - 24/09

Utstillingsprosjektet “Welcome to the Machine” er en blanding av installasjon, performance og grafikk. Sentralt i verket er The Machine, en konstruksjon kunstner Enrique Guadarrama Solis har brukt til å produsere flere av trykkene i installasjonen, hvorav flere trykk produseres daglig som en del av en performance. Med dette verket ønsker Guadarrama å utforske mulighetene i det analoge og det digitale trykket, og forholdet mellom håndverk og teknologi. Denne uken er siste sjanse for å få med seg denne unike utstillingen! 

Les mer om utstillingen her!

Ha en fin gallerirunde!

 
Previous
Previous

Uke 39: Oslo city, metall og psykotisk lydkunst

Next
Next

Uke 37: Kunstguide er tilbake!