Uke 19: Fotografiske Konstruksjoner, Vårutstillingen, og Kristoffer Myskja

 

Av Mari Lorenzten

Bauer Galleri: Nils Olav Bøe – Fotografiske Konstruksjoner 2002-2020

10.05-04-06.

Utdannet ved Statens kunstakademi i Bergen og Oslo, Nils Olav Bøe er en billedkunstner som arbeider innen fotografi, video, lyd, skulptur og maleri. Fra og med onsdag 10.05 klokken 18:00 åpner Nils Olav Bøe for utstillingen sin Fotografiske Konstruksjoner 2002-2020 ved Bauer Galleri. Som utstillingens tittel sier så er dette arbeider fra år 2002-2020. Dette igjen inneholder blant annet sort hvit arbeider, fotografier i storformat samt en serie polaroid.

Det er ingen uttalt kontekst i motivene til Bøe, det er heller en stor sjanse for refleksjon ved Bøe sine motiver, betrakteren kan tre inn i et større tolkningsrom.

Les mer om utstillingen her!

Fotogalleriet: Vårutstillingen 2023

11.05- 27.06

Den 11 mai åpner Forbundet Frie Fotografer (FFF) og Fotogalleriet dørene for den 42. utgaven av vårutstillingen. Vårutstillingen er en årlig utstilling av kunstnere for kunstnere. Dette er en fantastisk mulighet for å oppleve en stor seleksjon av moderne kunst fra den fotografiske grenen. Du kan få med deg hvem nåværende tendenser som okkuperer de moderne kunstnerne og hvilke metoder og teknikker de bruker for å jobbe med deres fotografiske medium.

Les mer om utstillingen her!

Atelier Nord: Kristoffer Myskja – Failures in Automation

12.05- 11.06

Rosa lateksgriser forflyttes fra samlebånd til samlebånd i en avansert produksjon og evalueringsprosess. Myskja interesserer seg for den floden av varer som til enhver tid settes til verden. Selv de mest tilsynelatende enkle tingene som disse grisene har et komplekst opphav i klodeomspennende prosesser som vi forbrukere ikke får med oss.

Myskja som bor og jobber i Oslo tar for seg problemstillinger rundt teknologi og menneskers bruk av den.

Les mer om utstillingen her!

 
Previous
Previous

Uke 20: 17-mai uke med grafikk, norsk svartmetall og unge fotografer

Next
Next

Uke 18: Litterær salong, nyutdannede kunstnere, politiske ytringer og psykoanalytiske tolkninger.