Uke 42: Glamorøse modeller, pushing limits og digital melankoli

 

Av Mari Lorentzen

Denne uken kan du oppleve en smak av moteverden, med glamorøse kjendisportretter og ikoniske magasinomslag. Vi kan også by på en grensesprengende opplevelse på Galleri A, der to kunstnere utfordrer komfortsonen med penselen i hånda. Sist men ikke minst har vi en liten godbit for alle grafikkelskere, der digitalisering og menneskets natur møtes på papiret.

Galleri Fineart: Patrick Demarchelier

20.10.22  - 13.11.22

Åpning: 20.10. kl. 18:00

Denne onsdagen inviterer Galleri Fineart på en glamorøs aften med fotografier av den franske motefotografen Patrick Demarchelier. Husket for sine ikoniske kjendisportrettet og innovative motefotografier, i blant annet Harper’s Bazaar og Vouge, er Demarchelier uten tvil en fest for øyet. Dette er første gang den franske fotografen stilles ut i Norge, så gå ikke glipp av denne utstillingen 

Mer om utstillingen her! 

Galleri A: Benedicte Aubert Ringes og Edvarda Aslaksen Braanaas - PUSHING LIMITS

29.09.22 - 23.10.22

Denne uken er det også siste sjanse til å få med seg den “grensesprengende” utstillingen til Benedicte Aubert Ringnes og Edvarda Aslaksen Braanaas. I PUSHING LIMITS jobber de to kunstnerne med ulike måter vi mennesker utfordrer våre egne grenser. Ringnes utforsker ser på hvordan mennesker er i møte med ytre hindringer i livet, men også egne begrensninger vi setter for oss selv. Hvordan kan vi bryte gjennom vår egen komfortsone?

Braanaas tar tak i mediet, og utforsker de begrensningene hun setter for seg selv i det hun tar fatt med arbeidet, og det grensesprengende potensialet som ligger der. Utstillingen står til søndag! 

Les mer om utstillingen her! 


Galleri Norske Grafikere: Petter Buhagen - A Distributed Sadness 

I A Distributed Sadness, uttrykkes Buhagens langvarige interesse for menneskelig natur og kommunikasjonsteknologi, gjennom en samling av nye grafiske arbeider. Utstillingen problematiserer  hvordan den digitale verden på kort tid har tatt over hverdagen vår, og hvordan dette har innvirkning på mellommenneskelig nærhet og stedlig tilknytning. 

Les mer om utstillingen her!

Ha en strålende kunstuke!

 
Previous
Previous

Uke 43: Filmatisk nostalgi, svimlende labyrinter og collagefantasier

Next
Next

Uke 41:Utstillingsbesøk hjemmefra, mystiske vesener og banebrytende kunst.