Uke 20: Verdier, oppbrutt natur, skeive historier og Tullinløkkas liv

 

Av Mari Lorentzen

H12 Galleriverkstedet – «Dissosiasjon»

18.05.22 – 05.06.22

Charlotte Tjomsland vektlegger antirasisme og familie, og har ofte en etnografisk tilnærming i sine kunstverk. I denne utstillingen fokuserer hun på det andre ser i barna hennes sammenlignet med hva hun selv ser. Barna ville uten henne blitt plassert innen rammer skapt av assosiasjoner og fordommer.

Bildene til Anne Helene Solberg har vært påvirket av sykluser i naturen, men har mer nylig tatt en vending mer frigitt fra omgivelsene. Hun har i denne denne utstillingen tatt fra hverandre deler av landskaper for så å satt dem sammen igjen. Ved hjelp av kontraster søker hun illusjoner i maleriene sine, og uttrykker både et ytre og et indre.

Les mer om utstillingen her!

Interkulturelt Museum – «Grenseløs»

10.05.22 – 22.05.22 

14 skeive organisasjoner kuraterer sammen med Pride Art sin egen utstilling. Her blir det vist ulike nyanser av skeiv kunst og kultur. Det skeive miljøet forteller i denne utstillingen sine historier gjennom kunst. Det vil bli vist kunst, filmer, bilder, plakater og intervjuer.

Les mer om utstillingen her!

Historisk Museum – «@ Tullinløkka – 27 veier til nytt liv»

20.05.22 – 28.06.22

Tullinløkka har potensiale til å bli en flott samlingsplass og rekreasjonsplass i sentralt i Oslo. En rekke landskapsarkitektstudenter ved NMBU har laget 27 forslag til hvordan plassen kan utvikles og bli brukt. Dette er scenarioer som gir innspill til byutvikling som kan gjøre Oslo enda triveligere å besøke og bo i.

Les mer om utstillingen her!

Ha en fin uke!

 
Previous
Previous

Uke 21: Jan Groth, Wolfgang Tillmans og Ask Bjørlo

Next
Next

Uke 19: Subversiv rasisme, keramikk og tegning på film