Uke 25: Sol, sommer, og Pride-uke

 

Av Mari Lorentzen

Sol, sommer, og Pride- uke; her får du en liten guide over kunstutstillingene du bør besøke når du vil kjøle deg ned i Oslos utstillingslokaler og fylle på med fargespreke kunstopplevelser. Med dette runner vi av semesterets kunstguide, ha en fantastisk sommer!

 

Atelier Nord - Bend It

09.06.22- 26.06.22

I år markerer vi 50 år siden avkriminaliseringen av homofili i Norge, i årets viktigste uke, nemlig Pride- uka, innleder vi kunstguide med en sterk oppfordring til å besøke gruppeutstillingen Bend It på Atelier Nord, som er del av Skeivt Kulturår 2022. Utstillingen er kuratert av Kjetil Berge og Ida Lykken Ghosh, og viser skeive arbeider av nasjonale- og internasjonale kunstnere. Åpenhet, mangfold og humor er det som møter publikum i denne festen av en utstilling- gled deg!

Les mer om utstillingen her

 

 

Kunsthall Oslo - Echoes Within: Ung kunst 2022

17.06.22- 28.08.22

På Kunsthall Oslo kan du nå besøke utstillingen Echoes Within: Ung kunst 2022, som presenterer nye verk av over tretti unge, norske kunstnere flere ulike medier som tegning, skulptur, tekst  og video- performance. Arbeidende er utvalgt utvalgt av en ung jurygruppe i alderen 18-25 år. Besøk kunsthallen for en spennende og variert utstilling med mange friske pust!

Les mer om utstillingen her

 

Fotogalleri Vasli Souza - Sping Camp

11.06.22- 01.07.22

Fotogalleriet Vasli Souza viser utstillingen Sping Camp der fotokunstnere, som kinesiske Pixy Liao og taiwanske John Yuyi med sine kjente instagramprofiler, viser spreke fotografier du ikke vil gå glipp av å oppleve i det fysiske formatet. Dette er siste uke utstillingen vises, så hiv deg rundt og ta turen til Damplassen og Vasli Souza!

Les mer om utstillingen her

 

 
Previous
Previous

Uke 37: Kunstguide er tilbake!

Next
Next

Uke 24: Ung, frisk sommer