Uke 40: Figurative fornøyelser og ustabilitet.

 

Av Mari Lorenzten

 
 

Salgshallen

Tanker fra i sommer / 21.09 - 07.10

Lotte Lovise Berge Brøndbo

I Salgshallens sjarmerende omgivelser kan du oppleve Brøndbo sine surrealistiske figurative malerier. Med enkle penselstrøk og en samtidig detaljrikdom, serverer hun oss landskap og menneskefigurer som balanserer mellom det gjenkjennelige og det mystiske. En utstilling jeg anbefaler å se mens den står til lørdag denne uken.

Les mer om utstillingen her!

PODIUM

Third Crescent / 15.9 - 08.10

Pedro Gómez-Egaña

Podium er inntatt av «uncanny»-omgivelser ved Gómez-Egaña sin installasjon og medførende performance. Utstillingen skaper konnotasjoner til den transen man havner i som menneske med tilgang på konstant informasjonsflyt. Vi møter oss selv i veggen - eller sitter fast mellom den?

Les mer om utstillingen her!

MELK

Dizzy Spell / 22.9 - 08.10

Gruppeutstilling kuratert av Thora Dolven Balke.

Anna Clawson, Aydan Murtezuoğlu, Ignas Krunglevičius, Kaare Ruud, Maria Antelman, Marina Weffort og Tris Vonna-Michell.

Kunstneren Thora Dolven Balke har kuratert en utstilling basert på sin opplevelse med krystallsyken; en ubehagelig diagnose som skaper en hverdag preget av ustabilitet. Denne dissonanstilstanden blir utgangspunktet for en sammensetning av tidligere verk fra en gruppe kunstnere Balke beundrer. Film, fotografi, tekstil og lyd skaper i denne utstillingen et ´rom før reorienteringen´, der svimmelheten råder.

Les mer om utstillingen her!

 
 
Previous
Previous

Uke 41: Kunstfestivaler og Skeiv kunst

Next
Next

Week 22: Care, Wool, and Moon.